Mára a jó weboldal elengedhetetlen a sikerhez. Egy látványos, egyedi és megfelelően felépített honlappal akár megtöbbszörözheti a forgalmát!

Weboldal készítés

A weboldal az első találkozási felület jövőbeli vásárlóinkkal, partnereinkkel. Nem tehetünk kétszer első benyomást, és a honlap lesz az első, amit az érdeklődők megtalálnak. Ha az oldal leáll, szétcsúszik, elévült és úgy érzi, ráférne egy ráncfelvarrás vagy egy teljes megújulás, akkor bátran keressen minket.

A weboldal a hálózat arca, tökéletesnek kell lennie, hogy minden látogató megtalálhassa azt, amit keres – a webshoptól az érdekességeken át a legközelebbi üzletig, étteremig.

Akár az alapoktól kell építeni, vagy egy meglévő oldal frissítéséről van szó, tudunk segíteni!

Szövegírás

A design mellett gyakran kevés szó esik a szövegről, pedig nem elég az olvasó figyelmét megnyerni, meg is kell tartani. A megfelelő stílus és szóhasználat elengedhetetlen egy sikeres weboldalhoz.  Rövid, de tartalmas, érthető mondatok, hogy mindent könnyen megtaláljon a látogató, és ne azt érezze, hogy órák óta olvas, és nem jutott sehova.

SEO

Lehet bármilyen látványos vagy tartalmas weboldala, ha nincs jól  optimalizálva, nem jó kulcsszavakat vannak megadva, nem fogják megtalálni. Célunk, hogy az Ön honlapja ott legyen az elsők között a keresőkben.

Sokan próbálkoznak hirdetéssel, de egy friss kutatás szerint mindössze a felhasználók 2,8 százaléka kattint ezekre. Ugyanakkor, ha a SEO segítségével jelenik meg az elsők között, az hitelesé is teszi az oldaladat az érdeklődők előtt.