A megfelelő vizuális megjelenés mára elengedhetetlen elem egy sikeres vállalkozáshoz. Egy profi arculattal könnyen kiemelkedhet a konkurensei közül!

Logótervezés

A logó vállalkozásunk arca, tükrözi vállalkozásunk szellemét. A jó logó figyelem felkeltő, látványos, ugyanakkor könnyen megjegyezhető és felismerhető. Fontos, hogy minden méretben esztétikus legyen, ugyanis nem csak weboldalunkra, hanem sok céges termékre is rá fog kerülni.

A logó az egész arculat alapja, melynek formái és színei határozzák meg az egész cég vizuális megjelenését. Ezért is lényeges, hogy valódi egyedi és minőségi logója legyen vállalkozásának!

Kisarculat készítés

Vállalkozása arculatának alapjai már megvannak, de szüksége lenne profi névjegykártyára vagy éppen online anyagokra? Ebben is segítségére lehetünk!

A kisarculat minden apróságot magában tartalmaz. A részletesség és precizitás elengedhetetlen a rólunk kialakított kép megteremtésében. Fontos, hogy logónkat, szimbólumainkat, gyakran használjuk, hogy vásárlóink megjegyezzék és felismerjék. Egy profi kisarculat nem csak ügyfeleinkben tesz jó benyomást, hanem működésünket is megkönnyíti.

Arculat tervezés

Még csak egy elképzelése van, hogy milyen logót, illetve arculati anyagokat szeretne? A teljes tervezésben és elkészítésben tudunk Önnek segíteni. Az első vonaltól megrajzolásától a nyomdai kivitelezésig mindenben állunk rendelkezésére!

Az arculattervezés egyre inkább a minimalista irányba mutat. „Legyen egyszerű, de nagyszerű.” A vizuális megjelenés teremti meg a harmóniát és összefüggést arculati elemeink között. Bár az arculati elemek nem feltétlenül rendelkeznek önálló mondani valóval, mégis kulcsfontosságúak az érdeklődés felkeltésében, de vannak olyan vállalkozások is, melyeknek a lényegét az arculat már megmutatja, és a felület  gyors és könnyű használata adja meg a gerincét, ilyen például az Airbnb vagy a Fitbit.

Az arculat vállalkozásunk külső megjelenése, nem ez adja a lényeget, mégis elengedhetetlen a sikerhez.

Amennyiben még nincs egységes arculata, vagy ráférne egy ráncfelvarrás, írjon nekünk és készítsük el együtt!