Vélemények a klubról

A magam részéről elsősorban az energiatermeléssel kapcsolatos vacsoraesteken veszek részt. Örömmel tapasztalom, hogy ezeken a rendezvényeken az iparághoz kapcsolódó, prominens cégek vezetői és szakemberei vannak jelen. Ennek köszönhetően nem csak egy egyirányú tájékoztatás jön létre a meghívott előadó (álltalában cégvezetői szintű képviselet) részéről, hanem egy konstruktív beszélgetés alakul ki a beszállítói és a felhasználói oldal között, amely véleményem szerint hozzájárulhat a partnerek együttműködéséhez és közös sikeréhez.

Gálfi Károly
Emerson Process Management Kft.

2018

 

 

 

A két és fél évtizede működő klub színvonalas előadásaival és ennek megfelelő előadóival remek hangulatú találkahelye a mérnöktársadalomnak. Fontosak a munkaidőn kívüli találkozások és kötetlen beszélgetések mindannyiunk számára.
A programokon való részvételemnek természetesen nem csak a jó hangulat és a kellemes társaság az oka, hanem az is, hogy cégünk az UVATERV Zrt. komplexitásának köszönhetően szinte az összes előadás témájában érdekelt lehet. Engem személy szerint a közúti és vasúti infrastruktúra fejlesztés, repülőtéri fejlesztések témakörei érdekelnek elsősorban. Emellett természetesen nagyon fontosak a finanszírozhatósággal és ütemezettséggel kapcsolatosan kapott információk.
Az előadók felkészültsége kifogástalan, előadásaikból rengeteg értékes információhoz jutunk, melyek jól hasznosulhatnak a különböző cégek munkájában.
Az előadásoknak is köszönhetően bizakodva nézünk az előttünk álló évek elé.

A klub elért eredményeihez gratulálok, további jó munkát kívánok.

Törő Gyula
műszaki vezérigazgató-helyettes
UVATERV Zrt.

2018