Rólunk

Kedves Klubtagjaink, Partnereink!

 

Amikor 1993 januárjában megalapítottuk a Royal Diamond Business Club-ot, az a cél vezérelt bennünket, hogy a gazdasági élet résztvevőinek olyan helyet biztosítsunk, ahol kötetlen körülmények között találkozhatnak egymással, köthetnek ismeretséget, vagy tapasztalatot, információt cserélhetnek.

Azóta eltelt huszonkét év, melynek során sok száz rendezvényt kínáltunk tagjainknak, partnereinknek. Minden évben igyekeztünk minél több témát napirendre tűzni. Klubunk célja kezdetektől fogva az volt, hogy elősegítse a gazdasági élet szereplői között a kapcsolat felvételt. A vacsoraesteken, ahol témától függően 20-60 fő vesz részt, mindig nagyon érdekes beszélgetések zajlanak.

 

Rendezvényeink kedveltségét az is bizonyítja, hogy sokan már jóval az est kezdete előtt megérkeznek, hogy szót válthassanak egyes partnereikkel, volt kollégáikkal, régi ismerősökkel, egymással. Ők is tudják, hogy a Klub vonzerejét nem csak a kiváló előadók és előadások garantálják, hanem a résztvevők is nagyban hozzájárulnak jelenlétükkel egy-egy sikeres est létrejöttéhez.

Az eltelt huszonkét év során 52 klubnapon és 485 vacsoraesten, összesen 537 rendezvényen 217 előadó tartott tájékoztatót a Klubban. Az első években a klubnapok voltak a Klub legfontosabb rendezvényei, majd a vacsoraestek vették át a főszerepet. Az évkönyv második felében megtalálják valamennyi vendégünk nevét alfabetikus sorrendben. A résztvevők számát nem összesítettük, de több ezerre tehető.

Előadóink, témáink kiválasztásában, felkérésében továbbra is szeretnénk támaszkodni tagjaink ötleteire, segítségére, hiszen a régebbi, évről –évre ismétlődő témák mellett újakat is kívánunk étlapunkra tenni.

2014-ben, az azt megelőző évhez hasonlóan kilenc új előadót köszönthettünk rendezvényeinken.  Az elmúlt négy esztendőben az új előadók száma megközelítette a negyvenet.   Ez Klubunk folyamatos megújulásának egyik záloga új témák, új előadók, és természetesen újabb klubtagok és a régiek mellett új látogatók a vacsoraesteken.

Vacsoraestjeinket úgy szervezzük, hogy valóban kötetlen beszélgetések alakulhassanak ki. A médiát nem hívjuk meg, kizárjuk rendezvényeinkről és ennek jótékony hatását állandóan érezzük. Egészen más hangulatban zajlanak vacsoraestjeink, mások az előadások, a kérdések és természetesen a válaszok is. Őszinte, nyílt, szakmai légkörben folynak a beszélgetések. Ezt tükrözik az évkönyvünkben és honlapunkon olvasható vélemények is.

Több mint 10 éve működik a Klub internetes oldala a www.royaldiamond.hu, mely az elmúlt esztendőben megújult. A nyitóoldalon az aktuális vacsoraestek felsorolása látható, így a látogatók azonnal tudnak tájékozódni a legfrissebb rendezvényekről, esetleg hetekre, hónapokra előre be tudják jegyezni programjaik közé az érdekesnek ítélt témát.

Honlapunkról letölthetők a vacsoraesteken elhangzott előadások anyaga is, természetesen csak abban az esetben, ha az előadó ehhez hozzájárul.  Ezek az információk kizárólag a vacsoraest résztvevői és a klubtagok számára elérhetőek.

Képgalériánkban megtalálhatják az egyes rendezvényeken készült képeket is, így ezek nem csak évkönyvünkben, hanem weboldalunkon is megtekinthetők. Lehetőség van on-line jelentkezésre is vacsoraestjeinkre, így könnyebben el tudják küldeni részvételi nyilatkozatukat irodánkba. Klubtagjaink, előadóink véleményét nem csak itt, az évkönyvünkben, de weboldalunkon is olvashatják több évre visszamenőleg.

Reméljük 2015-ben is sokszor találkozunk a vacsoraestjeinken. Kérdéseikkel, gondolataikkal hozzájárulnak rendezvényeink sikeréhez, ötleteikkel pedig témaválasztásainkhoz.